Autojen tarina

Haemme itse autot Ruotsista. Tarkistamme auton historian, jos mahdollista. Autot huoltetaan kuluvien osien osalta ja vaihdetaan tarvittaessa. Jos tuotava auto ei ole bifuel, teetämme etanolimuunnoksen yhteistyökumppanillamme eli asennetaan eFlexfuel-laite.

Nyt asiakkaalla on luontoa säästävä auto ja hän voi nauttia puhtaasta luonnosta, sillä korkeaseosetanoli on kotimaassa kehitetty polttoaine kotimaisesta jätteestä.

eFlexfuel-laite

eFlexfuel-laite eFlexfuel-laitetta on vuodesta 2012 kehitetty asiakkaiden ja polttoaineen valmistajien kanssa. Laitetta on testattu VTT:n päästömittauksissa. Laitteessa on täysin automaattinen polttoaineen tunnistus ja voit tankata korkeaseosetanolin lisäksi myös bensiiniä. Laite soveltuu 1-8 sylinterisille moottoreille. Laite on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Korkeaseosetanoli on valmistettu suomalaisesta jätteestä, säästää jopa 80 % CO2-päästöjä ja pitää moottorin puhtaana.

eFlexfuelin avulla voit valita, mitä tankkaat. Voit siis tankata joko 98E5- tai 95E10-bensiinilaatuja tai mitä tahansa Suomessa myytävää korkeaseosetanolia. Voit tankata kaikkia näitä myös sekaisin missä tahansa suhteessa. eFlexfuelin älykäs etanolianturi tunnistaa seoksen. Tämä sama pätee myös tehdasasenteisiin bifuel-autoihin.

Ota meihin yhteyttä

Täytä omake ja palaamme sinulle pikaisesti